Zeilmakerij Borremans

Uw partner in zeil maatwerk

Contacteer ons !

Een aanwinst voor elk evenement!

Bij Zeilmakerij Borremans kan u een springkasteel huren in topconditie.

Zowel voor herstellingen als voor de verhuur van springkastelen kunt u aankloppen bij Zeilmakerij Borremans.

Springkastelen zijn razend populair en vormen een echte aanwinst voor verjaardagen, schoolfeesten en elk ander evenement waar plezier centraal staat. Bij ons kunt u terecht voor springkastelen in elke vorm, met of zonder obstakels, en in verschillende groottes. Wij hebben al jarenlang ervaring met alle soorten zeilen en dragen dan ook buitengewone zorg voor onze materialen. Al onze springkastelen bevinden zich dus in perfecte staat.

Als ueen springkasteelwilt huren bij Zeilmakerij Borremans, heeft u een heel gamma aan mogelijkheden ter beschikking. U heeftde keuze tussen verschillende springkastelen van elke mogelijke grootte, die u voor een dag, een weekend of een week kunt huren. U kunt het springkasteel bij ons komen ophalen of thuis laten leveren. Dan maken wij uw kasteel met plezierspringklaar.

Kies voor de verhuur van springkastelen in Sint-Lenaarts en omstreken voor Zeilmakerij Borremans. Wij hebben een ruim aanbod van springkastelen in perfecte staat en helpen u graag het perfecte kasteel te vinden voor uw schoolfeesten, verjaardagen en buurtfeesten. Neem met ons contact op om een springkasteel te huren of voor een vrijblijvende offerte.

Clikc+