Zeilmakerij Borremans

Uw partner in zeil maatwerk

Contacteer ons !

Al 25 jaar maken we het juiste zeil met het juiste materiaal.

Katoen-, dralon- en pvc-zeilenopmaat.

Zeilmakerij Borremans maakt zeilen voor alle mogelijke toepassingen. Elk zeil heeft echter een andere functie en heeft dus nood aan een andere benadering. Bij Zeilmakerij Borremans weten we wat we doen. Al meer dan 25 jaar kiezen we de beste stoffen uit die geschikt zijn voor uw project.

Pvc is een sterk en duurzaam materiaal dat gebruikt kan worden voor zowat alle toepassingen. Voor spandoeken en afdekkingen van allerlei voorwerpen is dit materiaal uitermate geschikt. Ook voor tenten biedt pvc erg veel mogelijkheden. Tenten met pvc-wanden zijn duurzaam, elegant en bestand tegen slechte weersomstandigheden. Daarom is pvc een populair materiaal bij Zeilmakerij Borremans en kunt u bij ons terecht voor een pvc-zeil op maat.

Voor andere toepassingen zijn katoen of dralon dan weer geschikt. Denk maar aan een afdekzeil voor boten dat condensvorming tegengaat. Katoen is niet alleen waterdicht, maar ook schimmelwerend. Een ideale stof dus om boten af te dekken en voor tal van andere toepassingen. Ook dralon is geschikt voor een waaier aan toepassingen in de industrie of bij u in de tuin.

Zeilmakerij Borremans heeft de ideale stof voor elk zeil. Contacteer ons voor meer informatie of kom langs voor een katoenzeil, dralonzeil of pvc-zeil op maat.

Clikc+