Zeilmakerij Borremans

Uw partner in zeil maatwerk

Contacteer ons !

De juiste herstellingstechnieken voor een springkasteel in topconditie.

Zeilmakerij Borremans: wij herstellen uw springkasteel.

Wie in de tuin of op een feest wel eens een springkasteel opzet, weet dat slechte weersomstandigheden nefast zijn voor het onderhoud van een springkasteel. Vooral bij het garen van een springkasteel kunnen zich problemen voordoen. Bij Zeilmakerij Borremans herstellen we uw springkasteel als regen en slijtage de kwaliteit van het garen en het zeil hebben aangetast.

Zeilmakerij Borremans heeft het voordeel van meer dan 25 jaar ervaring met het maken en herstellen van allerlei zeilen. We weten dus perfect welke technieken geschikt zijn om bepaalde problemen op te lossen en de verschillende stoffen te herstellen. Zo herstellen we een springkasteel door te stikken met polyester in plaats van met katoen.Na een herstelling met polyester heeft het zeil geen last van rot en wordt het aantal kwetsbare plekken in het springkasteel drastisch verminderd. Bij ons vindt u gegarandeerd de beste zorg voor uw springkasteel.

Voor een offerte of voor meer informatie kunt u ons contacteren via het contactformulier op deze website of kunt u ons een bezoek brengen in Sint-Lenaarts. Maak snel een afspraak en zorg ervoor dat uw springkasteel opnieuw in topconditie verkeert.

Clikc+