Zeilmakerij Borremans

Uw partner in zeil maatwerk

Contacteer ons !

Pergola’s en veranda’s van topkwaliteit!

Zeilmakerij Borremans: een dekzeil op maat voor de perfecte pergola.

Een pergola geeft een echte meerwaarde aan een woning. U kan er een schaduwplek mee maken op het terras of midden in de tuin. Kies voor een pergola met een dekzeil op maat dat u handmatig of automatisch open en toe kan schuiven. Zo kan u naar wens de zon afweren of doorlaten. Een pergola met dekzeil is bovendien goedkoper dan een pergola in hout of een andere stof en is de ideale manier om een accentkleur toe te voegen aan uw woning.

Bij Zeilmakerij Borremans kan u een dekzeil op maat bestellen om een pergola of veranda af te werken. Wij vervaardigen het dekzeil met pvc waardoor uw pergola sterk, duurzaam en waterdicht wordt. Ook voor de afdekzeilen van veranda’s kunt u bij ons terecht. We kunnen uw veranda voorzien van oprolhaken, deuren en heldere ramen van pvc. Met onze zeilen kunt u uw veranda tot in de puntjes afwerken.

Kom naar Zeilmakerij Borremans in Sint-Lenaarts voor een dekzeil op maat voor veranda’s en pergola’s. Onze dekzeilen zijn sterk, duurzaam en bestand tegen slecht weer. Een ideale keuze voor een prachtige pergola. Neem met ons contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Clikc+