Zeilmakerij Borremans

Uw partner in zeil maatwerk

Contacteer ons !

De ideale bescherming voor uw vrachtwagen!

De beste afsluitzeilen van vrachtwagens en andere voertuigen: Zeilmakerij Borremans

Bij Zeilmakerij Borremans maken we – buiten een gamma aan andere producten – zeilen voor alle voertuigen die nood hebben aan afdekking. U kunt bij ons langskomen voor een zeil voor uw boot, een overdekking van huifkarren en aanhangwagens en afsluitzeilen van vrachtwagens. Zowel particulieren als bedrijven die gebruikmaken van vrachtwagens en aanhangwagens helpen we graag verder.

Voor afsluitzeilen van vrachtwagens en aanhangwagens gebruiken we pvc, het ideale materiaal voor een perfecte en waterdichte afdekking. Al jaren werkt Zeilmakerij Borremans aan afsluitzeilen voor voertuigen en wij begrijpen als geen anderdat uw afsluitzeil perfect moet zijn. Alleen met een volmaakte afdekking kan u uw waar beschermen en problemen bij controles vermijden. Daarom maken wij uw afsluitzeil op maat met de gepaste materialen en kunnen we het zeil op vraag van de klant ook op het voertuig plaatsen. Met onze ervaring en uitgebreide kennis garanderen we een perfecte afwerking voor uw voertuig.

Contacteer ons voor meer informatie over afsluitzeilen van vrachtwagens en andere voertuigen of kom eens langs in ons magazijn te Sint-Lenaarts. We bespreken graag met u wat u precies nodig heeft en bieden u gratis een vrijblijvende offerte aan.

Clikc+